Activitats gratuïtes i accions a Barcelona amb el protagonisme de la dona i en defensa dels seus drets

 1. Roda de premsa de les dones de l’Esquerra Independentista en denúncia de l’ofensiva masclista dels darrers mesos

  Dia i hora: Dimecres 27 de gener a les 12 h
  Lloc: Plaça del Rei (Barcelona)

 2. Concentració per la implementació de la llei contra la LGTBIfòbia i contra l’assetjament escolar

  Dia i hora: Dimecres 27 de gener a les 19h
  Lloc: Plaça Sant Jaume (Barcelona)
  El passat 2 d’octubre de 2014,el 12540973_531121453735928_3770480330553824338_nParlament de Catalunya va aprovar la llei 11/2014 per garantir els drets lgtbi i eradicar la lgtbifòbia, partint del principi de NO DISCRIMINACIÓ per raó d’orientació sexual, identitat de gènere, expressió de gènere i d’altres identitats plurisexuals.
  Per tal que el cas del suïcidi de l’Alan no es torni a repetir, la Plataforma LGTBicat i altres entitats lgtbi i organitzacions convoquen aquesta concentració per exigir la implementació total i immediata de la llei.

 3.  Estrena del documental “Solo te he dicho guapa”

  Dia i hora: divendres 29 de gener a les 20 h
  Lloc: Boca Nord (Carrer dels Agudells, 37-45, Barcelona)
  L‘Espai Jove Boca Nord organitza la projecció del documental “Sólo te he dicho guapa, reflexiones sobre el acoso callejero”, que presenta una reflexió sobre l’assetjament sexual al carrer.
  A més, hi haurà una taula-rodona amb Elsa Plaza (Consell de Dona de l’Ajuntament de Barcelona), Anna Espín Martínez (Regidora de la CUP de l’Ajuntament de Esparraguera) i un/a representant del AVV Veïns i Veïnes del Carmel.

 4.  Cafès Feministes: feminisme d’igualtat o diferència

  Dia i hora: Dissabte 30 de gener a les 11.30 hfeminisme, debat, activitat
  Lloc: Centre Cívic Can Deu
  Cafès Feministes és un cicle de debats organitzat per Cortsenques Dissidents – Assemblea de dones de les Corts que té lloc els dissabtes (de
  l 30/1 al 05/3) a les 11:30. És un esdeveniment només per a dones, amb la finalitat de formar-se i debatre, sense la necessitat de ser expertes en cap temàtica. Aquest dissabte és el primer i la temàtica és el “feminisme d’igualtat o diferència”.

 5. Exposició “Actrius Catalanes del segle XX”

  Quan: fins el 28 de maig de 2013
  Lloc: Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona)
  L’exposició que es presenta al Palau Robert posa en relleu el protagonisme del col·lectiu d’actrius catalanes a l’escena durant el segle XX.
  El paper destacat de la dona, tant en el teatre com en altres àmbits al segle XX, reflecteix un fenomen contemporani, una situació de canvi que és el resultat de profundes transformacions culturals El protagonisme creixent de les dones coincideix amb un moment esplendorós per a la dramatúrgia i el teatre del país.

  Dijous 28 de gener a les 19 h Taula Rodona: Altres dones de Teatre

  Acte organitzat per l’Institut del Teatre.