IMG_5300
D’esquerra a dreta: Júlia, Cristina i Lucía

 

Sóc la Júlia Massagué. Estudio Periodisme i Ciències polítiques a la Universitat Pompeu Fabra, i visc entre Barcelona i Tarragona. Tinc ganes d’aportar alguna cosa positiva fent el que m’agrada, escriure, i de sortir al carrer a construir-me. Amb aquest blog em moc i aprenc cada dia sobre el feminisme, un tema que sempre m’ha atret i interessat molt. Aquest és el meu (i el de les meves companyes) petit gra de sorra, espero que el gaudiu tant o més que jo!

Sóc la Cristina Gironès i estudio Periodisme i Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Sóc de poble, concretament de Llagostera (Girona), però he trobat el meu lloc al bell mig de la capital. Em mou l’actualitat i entendre el món que m’envolta, i això fa que m’obsessioni la història contemporània i em bolqui a llegir tot tipus de contingut polític, econòmic i social per tal de formar-me una opinió. M’apassiona vagar pels carrers i observar el món, fet que em fa ser conscient de les desigualtats amb les que convivim. El feminisme és una de les meves lluites. Visc entre violetes.

Sóc la Lucía Franco de Paz i visc i sóc de Barcelona. Estudio Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra. Estic en formació constant, creant-me una visió crítica, participant en tot el que puc (i a vegades més) i construint els meus (nostres) espais. M’he posat les ulleres liles per veure aquest món, a vegades són feixugues de portar, però cada vegada sóc més conscient i forta. Vull que aquest espai mostri la Barcelona que vull… lluitadora, cridanera, apoderada, rebel, igualitària, lliure i FEMINISTA. Una Barcelona que, malgrat que molts ho neguin, també té nom de DONA. Sóc feminista perquè estic convençuda que un món millor és possible, però hem de treballar-hi. Jo començo per fer aquest blog.